KFUM spejderne, Vallø Gruppe i Hårlev

Ny hjemmeside

HJEMMESIDEN ER LEVERET OG SPONSORERET AF FRONTO.DK

Fynske Fronto.dk har leveret den nye officielle hjemmeside for KFUM-spejderne i Hårlev, Vallø Gruppe.

Indehaveren af Fronto.dk, Tommy Larsen Rask, har en fortid som spejder i Vallø Gruppe, og har derfor ønsket at støtte op om de frivillige lederes store arbejde i gruppen, ved at sponsorere en hjemmeside for os.

Hjemmesiden designet så den er mobilvenlig, hvilket vil sige den er optimeret for visning på både computer, tablet og smartphone.

En del af informationerne på hjemmesiden, f.eks. nyheder, fotos og begivenheder, kommer gennem integration med Facebook, så det giver mindst muligt ekstra arbejde for gruppens frivillige ledere.

Derudover er der informationer om hvad vi laver, samt hvordan man bliver spejder eller frivillig leder/hjælper i gruppen. Der er ligeledes informationer om mødetider, om spejderbevægelsen, samt kontaktinformationer.

Hjemmesiden er opbygget i et system (CMS), så gruppens ledere selv kan redigere i indholdet, men også den almindelige vedligeholdelse, den systemmæssige vedligeholdelse af systemet (sikkerhedsopdateringer), samt selve hostingen af hjemmesiden og mail er sponsoreret af Fronto.dk.

Fronto.dk har f.eks. også, tidligere på året, leveret portalen for Hårlev og Varpelev sogne – Din-kirke.dk.

Tommy Larsen Rask, der er indehaver af Fronto.dk, startede som ulveunge i gruppen i 1968, og stoppede som gruppeleder ved udgangen af 2005, da han flyttede til Fyn i begyndelsen af 2006. Tommy har arbejdet med hjemmesider, og intranet, fra år 1998, men først som selvstændig i Fronto.dk fra 2013.

 

DEL SIDEN